MENU

Коломойський просить власників підприємств на тлі сепаратизму збільшити зарплати

591 0

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський звернувся до керівників та власників підприємств усіх розмірів та форм власності, а також до галузевих та незалежних профспілок із закликом збільшити зарплати працівникам, повідомили в понеділок увечері з прес-служби Дніпропетровської облдержадміністрації.

За словами Коломойського, останні політичні події в Україні вкрай негативно вплинули на український фінансовий ринок: різко девальвувала гривня, помітно зросла вартість споживчого кошика для населення.

У той же час, як заявив посадовець, багато підприємств поліпшили економічні показники, насамперед, за рахунок зменшення собівартості продукції, отже, з’явився резерв для компенсації населенню втрат від зростання цін.

У зв’язку з цим Дніпропетровська облдержадміністрація закликала «не допустити зниження життєвого рівня трудящих шляхом введення премій, бонусів, надбавок за роботу в умовах воєнного часу та інших видів спеціальних доплат».

ОДА закликає всі підприємства встановити ці надбавки у розмірі не менш як 20% від середнього рівня доходів працівників у січні-лютому 2014 року та розпочати їхнє нарахування за період із березня 2014 року і сподівається на порозуміння, мовиться в повідомленні. В першу чергу цей заклик стосується великих містотвірних підприємств області.

Окремо Коломойський нагадав галузевим та незалежним профспілкам про «їхній обов’язок стояти на варті економічних інтересів трудящих».

radiosvoboda


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини