MENU

Майже всі українські телеканали наповнені російським контентом

2064 21

Україна програє свій медіа простір москалям. Майже всі українські телеканали наповнені російським контентом. Уявіть собі ситуацію війни есесесера з Німеччиною. По советскому радіо виступає товаріщ Сталін з промовою- ні шагу назад! Після цього радіо час надається доктору Гебельсу, чи якій не будь німецькій радіопередачі. І навпаки, уявімо, собі німецьке радіо, яке надає ефір, совєтским комуністам.


Усі наші телеканали, крім 1+1, транслюють кацапські серіали. Наприклад Інтер показує п’ять серіалів, це приблизно 6 годин ефірного часу на добу. Тобто ми цілий день дивимося кремлівську пропаганду. Телеканали ICTV,Новий канал, 2+2, ТРК Україна, крутять російські серіали від семи до девяти годин на добу. Найбільш прокацапський канал НТН. Навіть Тоніс, якиі претендує тіпа на інтелектуально-науковий канал, покаже нам фільм про Петра Першого і це під час війни України з москвою.

 

Музичні телеканали показують половину західних кліпів, половину кацапських, десять відсотків українських. Половина серіалів про героїчних російських десантників та ментів. Але не меншу загрозу становлять і інші серіали на побутову тематику. Так наприклад, значна більшість українців ніколи не було в реефії та мають хибне уявлення про дійсне життя москалів. Кремлівські серіали, показують нам, яке «чудове» життя в Росії. Інша мета кацапських серіалів, це показ, того, що Україна та Москва - одна країна, що всі ми брати, це наш рускій мір і таке інше. Намагаються викликати ностальгію або гордість за «общую нашу родіну» – сересер.


Власники, продюсери українських телеканалів, бідкаються, про неможливість відмови від російського контенту, мовляв він дешевше, а всі інші фільми дорогі. Також українцям цікавіші кацапські серіали ніж будь-які інші. Але ж 1+1 відмовився від російських серіалів та перейшов на турецькі. Те що українцям цікаві кацапські серіали більше ніж інші – брехня. Вони дивилися бразильські, індійські з не меншою цікавістю. Турецькі серіали так само популярні, як і московські.

Attila Szellei-Dovzhenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини