MENU

Маніпуляції та політтехнології Путіна

4488 3

Напевно Вас непотрібно переконувати в тому, що всі російські ЗМІ в Росії контролюються путіним, лише путіним і тільки путіним.

В Росії ВСЕ контролірується ТІЛЬКИ путіним.

Те, що не контролюється путіним, те контролюється його друзями.

І не треба Вас переконувати, що вся російська інформація про Україну яку путінські ЗМІ виливають на росіян та Українців то є як правило перекручвння фактів та відверта брехня з метою дезінформації споживачів тої інформації та маніпуляція свідомісттю людей. Для чого це робить путінська Росія ? ... дайте відповідь собі самі.

Я про інше. Я про Українські засоби масової інформації. Як Ви думаєте, під чиїм впливом та контролем перебувають ВСІ без виключення Українські засоби тої інформації, яка щосекунди "влітає" в голови глядачів, слухачів, читачів ?

І якщо Ви вже дали собі відповідь на моє питання що - під конролем олігархів, то Ви не помилились.

Всі засоби масової інформації в Україні знаходяться під контролем олігархів.

А тепер підемо далі. Як Ви думаєте, а під чиїм контролем перебувають ВСІ олігархи в Україні?

І якщо Ви вже дали собі відповідь на моє питання що - під контролем путінської Росії, то Ви теж не помились.

Всі олігархи в Україні перебувають під контролем путінської Росії.

Жодна нормальна країна в світі собі неможе дозолити, щоб її ЗМІ контролювались іншою країною, тому що це перший крок до окупації та знищення такої країни.

Чи розуміють це в Україні? Так, розуміють. А що роблять для усунення цього контролю? Намагаються зменшити контроль, але це процес дуже складний та тривалий, а ми всі такі нетерплячі ...

От януковичів терпіли стільки років і нічого, терпіли ... А тут "нова влада ВЖЕ ЦІЛИХ ДВА МІСЯЦІ ПРИ ВЛАДІ, а нічого зробити не може" - і це теж результат "роботи" змі в Україні.

І біда наша навіть не стільки в тому, що всі засоби інформації України контролюються Росією, а біда наша і головна проблема Українців в тому, що більшість насєлєнія України продовжує сліпо вірити тим проросійським засобам промивки місків.

Олександр БАШТА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини