MENU

Представники російської громади у Львові популяризуватимуть російські цінності

719 1

Поки ліберальна громадськість голосно кіпішувала, вимагаючи від націоналістів не проводити марш вишиванок із нагоди річниці дивізії СС Галичина і не створювати картинки для російського телебачення, львівські росіяни помітингували і об'єднались у нову організацію. Для збереження, примноження і популяризації російських цінностей. Ні для кого не створивши ніякої картинки. А шкода, якби Илья Ноздреватенков знав, він би не пропустив 

 

З нетерпінням чекаю примноження російських цінностей у Львові. Взагалі, цей прес-реліз треба роздрукувати на цупкому папері в 300 примірниках, скрутити в рулон і фігачити тим рулоном по морді кожного, хто насмілюється варнякати про утиски росіян в Україні.

 

* * *

 

27 квітня на меморіалі жертвам Талергофу на Личаківському цвинтарі відбулась панахида за усіма, хто в 1914-1918 роках прийняв муки та загинув у перших у Європі концентраційних таборах, розташованих в австрійських містечках Терезин та Талергоф.

 

Після урочистого заходу, присвяченого 100-річчю Талергофської трагедії, внаслідок якої загинуло понад 30 тисяч галичан, у залі готельного комплексу «Еней» зібралися представники організацій російської громади Львова та інтелігенції, представники ветеранських організацій.

 

Обговоривши ситуацію в державі, представники російської громади Львова вирішили створити громадську організацію «Росіяни Львова», завданнями якої будуть, насамперед, збереження, примноження та популяризація духовних та культурних цінностей російського народу в їх гармонійному поєднанні з культурою українського та інших народів України.

Керівниками організації присутні одноголосно вирішили обрати Кирила Арбатова, Ігора Корчевського та Тетяну Швецову - громадських діячів, які представляють росіян Львова в Громадській раді при Львівській обласній державній адміністрації.

 

Почесним головою ГО «Росіяни Львова» обрано заслуженого працівника освіти України, кавалера ордена Дружби Володимира Кравченка.

Otar Dovzhenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини