MENU

«В Україні не буде виконаний жоден ультиматум Кремля», - Тимошенко до Путіна. ВІДЕО

2681 5

Юлія Тимошенко напряму звернулася до Володимира Путіна і закликала його "припинити негайно будь-які спроби дестабілізувати ситуацію в Україні". Про це вона заявила на прес-конференції у Львові.
 
Політик вимагає від президента РФ "припинити спроби зірвати вибори, які призначені на 25 травня, зупинити будь-які спроби через п'яту колону проводити сепаратистські рухи і вимагати проведення будь-яких незаконних референдумів". 
 
"Нічого подібного в Україні проведено не буде, не буде виконаний жоден ультиматум Кремля. Жодні зміни в Конституції не будуть проведені за їх пропозиціями, ультиматумами або сценаріями. Путін з його диверсантами та терористами, окупантами та п’ятою колоною буде прибраний з території України швидко і досить жорстко. Зараз це почалося і має свої позитивні наслідки", - наголосила Тимошенко.
 
Лідер "Батьківщини" запевнила Путіна, що "терор, захоплення України такою новітньою формою війни, не пройде", оскільки "вся країна дуже чітко зібрала всі сили в кулак". 
 
"Я підтримую всі антитерористичні операції, які робляться сьогодні на сході України", - сказала кандидат у президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.
 
За її словами, сьогодні у Слов'янську в антитерористичній акції брали участь представники Руху опору, які "переодяглися у військову форму" і відразу пішли захищати країну.

"В умовах повної деморалізації силових структур нам треба було знайти інший варіант. Цей інший - це оголошення мобілізації саме тих громадян України, патріотів, які мають досвід участі в бойових діях, досвід роботи в гарячих точках планети з місією ООН, окупованих місцях. Це ті люди, які можуть добровільно вступити в наше військо і мати повну військову підготовку, щоб брати участь у звільненні нашої країни від диверсантів, терористів, окупантів", - наголосила кандидат в президенти.

За словами Тимошенко, "Рух Опору - це не партизанська війна, це не організація всупереч того, що роблять силові структури в нашій державі. Це частина наших Збройних Сил, яка врегульована Законом по оборону. Це мобілізація тих, хто готовий сьогодні стати на захист України".

Тимошенко зазначила, що "набір в Рух Опору йде на повну потужність, і ми сьогодні маємо шанс створити не просто нову армію, а армію, яка здатна перемогти окупантів".
 
"Окупанти отримають такий відпір, що їм більше не захочеться ступити своїм чоботом на територію нашої держави. Вони будуть переможені, а Україна буде звільнена від тероризму", - підкреслила вона.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини