MENU

«Повний провал і злочинна бездіяльність усіх одеських силовиків», - Шкіряк

4391 6

 

Про те, яка зараз ситуація в Одесі, розповів у себе на сторінці в Фейсбуці кандидат в Президенти України Зорян Шкіряк.

 

Ось що він повідомляє:

 

"Одеса. 7.30. Щойно вийшов від голови Одеської ОДА Володимира Немировського. Потрапили до нього о 6-й ранку. Ніхто не спить. Після вчорашнього кошмару, що влаштували колоради під керуванням агентів Кремля, тут стан шоку. Зустріли в цей час в ОДА і першого віце-прем'єра Віталія Ярему. Він перебуває в Одесі і поїхав на зустріч з керівництвом УВД. З Немировським говорили понад годину, дізналися багато важливих речей. З розмови відчувається, що дуже сильно переймається ситуацією і сильно вболіває за область. Виглядає дуже втомленим. Однозначно, український патріот. Принаймні, у мене саме таке враження.

 

Переказувати розмову не буду, довго і багато деталей. Але вже перші висновки очевидні і беззаперечні - повний провал і злочинна бездіяльність усіх одеських силовиків, УМВС, СБУ і т.д. Це відвертий саботаж. За великим рахунком, начальника обласного управління міліції потрібно заарештувати! І це повинна зробити ГПУ. Адже, саме його та інших посадових осіб бездіяльність призвела до таких трагічних наслідків. Тут необхідна тотальна кадрова чистка, як і в Донецькій обл. В цьому я цілковито підтримую Немировського. Начальників міліції, СБУ, УБОЗ, податкової, митниці і т.д, в Одесі потрібно вимітати. Вони загралися в "нейтралітет", хоча, по суті, підтримували терористів увесь останній час. Та й корупція не зникла, а набула інших збочених ознак. Приблизно можу уявити картину того, що відбулося. Про це пізніше. Втім, одне точно, план Кремля на Півдні зірвано. Одесити показали, що вони - сила! Дали гідний відпір озброєним бойовиками та сепаратистам, що планували зчинити безлади і налякати людей. Не налякали. Патріоти пішли без зброї на озвірілих покидьків з автоматами та пістолетами. Одеса за Україну! Крапка.


Перед тим, з 3-і до 5-і ранку, відвідали всі місця учорашніх трагічних подій: Грецьку пл, Куликове поле, Будинок профспілок. Спілкувалися з очевидцями, ультрасами, що й досі перебувають там. Їх можна зрозуміти, адже терористи з автоматів цинічно розстрілювали і вбивали їхніх друзів, мирних демонстрантів. Також говорили з міліціянтами, що оцепили периметр. Коротко. Патріоти захищалися і захищалися гідно. Вся відповідальність за жертви у Профспілках лежить на організаторах і лідерах сепаратистів. Саме вони сприяли такому розвитку подій. При цьому переконаний, що самі спостерігали зі сторони. Підпал будівлі теж питання. Адже достеменно відомо, що вони нарікали його "коктейлями", зброєю і т.д. Гадаю, що це спланована акція ГРУ і не виключаю, що серед загиблих в пожежі, обов'зково знайдуть громадянина РФ. Для чого коментарі зайві...


На цей час відомо про 8 вбитих патріотів, хоча, за твердженнями людей і навіть міліції жертв може бути більше. Терористи розстрілювали натовп прямо з вікон будинку. 


Спати не будемо, багато роботи. Буду цілий день тут. Заплановано кілька важливих зустрічей з керівниками області та патріотичною спільнотою, можливо піду в ефір на місцевому ТБ. Обов'язково відвідаємо блокпост і передамо матеріальну підтримку захисникам Одеси. 


Сьогодні, потрібно говорити правду, якою б гіркою вона не була. Саме цього потребує українське суспільство. Втім, навіть кілька годин, що перебуваю тут, дають розуміння в тому, що Одеса - наша! Одеса - місто справжніх патріотів! Ми не зламні і ми переможемо! Вічна пам,ять загиблим героям, що полягли від рук проросійських терористів в боротьбі за свободу і єдність своєї держави. Слава Україні!"

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини