MENU

Кияни, увага! Невідомі планують на 4 травня провокації

3732 6

КИЯНИ, УВАГА!

Інформація від Maidan Press Center

Увага!
Маємо інформацію від координаторів груп в соцмережах, що за розміщення оголошення про проведення Віче на Майдані 4 травня невідомі особи пропонують по 1000 грн за одне оголошення. Інше джерело повідомляє, що завтра з Майдану має виокремитися группа спеціально підготовлених та завчасно приведених на територію Майдану, бойовиків в кількості 500-800 людей. Ці бойовики мають завдання організувати захоплення урядових будівель зі зброєю в руках та коктелями молотова. Картинка має виглядати так, що це, ніби, активісти Майдану, які незадоволені діями чинної влади пішли на штурм урядових установ. Такі дії мають на меті паралізувати роботу центральних органів державної влади в Україні в період проведення АТО на Сході та на Півдні. В чиїх інтересах такий параліч - думайте самі. Будьте уважні та обережні, уникайте залучення до провокаційних штурмів.

Руслана Лижичко: Я не вважаю, що мудра поведінка є ознакою слабкості.

Перестрілка минулого разу вже була. 
Провокації на майдані (як нас називав Янукович "масові заворушення") - сьогодні просто необхідні Путіну, щоб показати повний бардак в Україні. На 9 травня провокації цілком можливі і у Львові. 
Особисто мені дорогий Майдан і я пропоную його берегти, а тим більше життя людей. 
Звичайно особисто я хотіла йти на Майдан підтримати Одесу, Харків, Донецьк, Луганськ. Але мої друзі пояснили мені наступне: Адмiнам в групах пропонують грошi за поширення заклику на Майдан. Це погано тхне...
Ми повинні шукати всі ефективні форми боротьби за Україну. Діяти треба обов'язково, що особисто я і роблю кожен день. В кого які ідеї - надсилайте.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини