MENU

Російські бойовики мають різні задачі з українськими сепаратистами - Бригинець

1917 2

Намагатимуся подавати інформацію так, щоб не видати джерело інформації, адже у людей в Донецьку залишилися родичі - ми за них турбуємося. 

Під час штурму в Слов’янську нашими силовиками, полонені активісти знаходилися в одному з місць ув’язнень. Коли терористи дізналися про штурм, вони готові були втікати, але штурм закінчився і вони заспокоїлися. Висновок: ці боягузи втечуть при серйозному тиску. 

Крім того, цікаво, що російські і чеченські бойовики мають різні задачі з українськими бандитами-сепаратистами. Перші цікавляться захопленням активістів, список яких вони мають ( є підстава думати, що велику функцію тут виконує соціальна мережа ВКонтакте, звідки вони окрім іншого черпають інформацію і збирають фотографії). А от місцеві бандити зосереджуються на бізнесменах, яких захоплюють із метою отримання викупу. Причому кожен діє в рамках «свої повноважень». 

Терористична група з якою зіткнулися мої друзі, складалася із росіян і чеченців. При цьому чеченці били мало і багато лякали, а росіяни мало лякали і багато били. 

Подумаю, що ще можна розказати.

***

Хлопці вважають, що майже у кожному містечку, яке контролюють терористи, достатньо знешкодити 2-5 людей і ця структура розвалиться. В такому розумінні потрібна не АТО, група спецназівців, яка точково наведе порядок. 

Як сепаратисти знають в лице всіх проукраїнських активістів. Так і проукраїнські активісти знають всіх сепаратистів, включно з російським терористами – хто де живе, хто що робить і де його можна переконати змінити життєві плани.

***

Разом із моїми знайомими в полоні знаходився хлопець з татуюванням у вигляді тризуба. Його били безперервно. На жаль, він зламався і здав своїх колег.

Звільнення відбувається лише в обмін на терористів, або за викуп. Викупи починаються з 500 тис. грн.. Кажуть, деякі донецькі бізнесмени з почуття патріотизму витрачають певні гроші на викуп невідомих їм патріотів.

Всю цю інформацію в СБУ і МВС передаємо у повному обсязі, але я хочу, щоб дещо знали і всі інші. Для того, щоб краще розуміти, що відбувається там. У одного з мої співрозмовників зламані ребра, півтіла синців та порізів, він ледве ходить.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини