MENU

Російські провокатори на півдні включають нацистські марші

2171 8

На залізничній станції Верховцево, що знаходиться в Дніпропетровській області, стався безперцедентний у переддень 9 травня за своєю цинічністю випадок. Коли військовий ешелон з нашими військовослужбовцями та технікою після планової зупинки на станції рушив далі, сепаратисти й проросійські провокатори ввімкнули супровідну музику - один із відомих нацистських маршів...

Ми бачимо, що нахабна брехня, маніпулювання, приниження, нівелювання людських та моральних цінностей - найбільш дієва зброя окупантської пропаганди, яку кремлівські ляльководи вклали в руки сепаратистів. Використовуючи основоположні принципи геббельської пропаганди, метою якої є дискредитація командування ЗСУ, зниження бойового духу наших військовослужбовців, вони не гребують нічим.

Наша сила - в розумінні нашої правди, в єдності нашої країни (яку підтримує понад 90 % населення). Наша перемога у спокої, вірі в свої сили, свою Армію, свою країну.

Пам'ятатйте, перемагає той, хто готовий боротися. Цю істину знали наші діди й прадіди, які вибороли велику Перемогу!

А концепція російської окупаційної пропаганди щодо руйнування єдності народу в дусі "роз'єднуй і володарюй" в Україні не пройде!

Олександр РУДОМАНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини