MENU

У Донецькій області терористи добивали поранених десантників. ВІДЕО

2833 2

Вчора під Краматорськом снайпери сепаратистів добивали поранених десантників, які потрапили в засідку. Про це повідомляють у МВС.

Прес-секретар Генштабу ЗСУ Олексій Дмитрашковський заявив, що нападники були озброєні снайперськими гвинтівками, з яких дострілювали поранених, і РПГ, якого немає на озброєнні в українській армії. На місці засідки знайдено рюкзак з боєприпасами. Засідка терористів була організована біля дамби. Перший постріл з гранатомета влучив просто в двигун БТРа, який йшов другим у колоні, почався бій. Бій тривав годину.

За словами прес-секретаря начальника Генерального штабу, в результаті бою з боку ворога були також поранені й убиті. Однак, коли десантники почали у відповідь бій, терористи почали відтягувати своїх поранених і вбитих і бігти.

Нагадаємо, що у вівторок у районі села Жовтневе (20 км від Краматорська) колона українських десантників, які везли воду і продукти з одного блок-поста на інший, потрапили в засідку, де на них напала група терористів.

За попередніми даними, терористи з гранатометів знищили вантажівку, що перевозила боєприпаси, після чого почався бій. Одночасно з Краматорська на автобусі на підмогу прибуло декілька десятків бойовиків. На вертольотах підоспіло підкріплення десантникам.

Внаслідок нападу загинуло 6 військових, 8 отримали поранення різного ступення тяжкості.

hromadske.tv


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини