MENU

На Житомирщині оголошено триденну жалобу за загиблими військовослужбовцями 95-ї бригади

510 2

16 травня Житомир прощався з військовослужбовцями 95-ї окремої аеромобільної бригади, які 13 травня, під час виконання бойового завдання на окраїні населеного пункту Октябрьське в 20 км від м. Краматорська, були обстріляні бойовиками. Сепаратисти наносили вогневі удари з гранатометів та вели щільний вогонь зі стрілецької зброї. Понад 40 нападників перебували в засідці вздовж річки. Військовослужбовці прийняли бій, в результаті якого загинуло 6 воїнів та 8 отримали поранення.

Це капітан Вадим Заброцький, старший лейтенант запасу Віталій Дульчик, молодший сержант запасу Сергій Хрущ, сержант запасу Олег Славіцький, сержант запасу Віталій Рудий, старший солдат Олександр Якимов.

На прощання з військовослужбовцями прийшли керівники області і міста, духовенство, військові і багато житомирян, які не знали загиблих, але прийшли віддати їм шану.

У зв’язку з цими трагічними подіями голова облдержадміністрації та голова обласної ради підписали розпорядження №123/27 від 15.05.2014, відповідно до якого у Житомирській області 16-18 травня оголошено Днями жалоби за загиблими.

Кабінет Міністрів


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини