MENU

Богдан Яременко: Путін не залишив вибору кримським татарам

1066 1

Кремль піде на підкуп, тиск, погрози і знищення, щоб підпорядкувати кримських татар, переконаний колишній Генеральний консул України в Стамбулі, представник «Третьої Української Республіки » Богдан Яременко. Про це він сказав у коментарі Gordonua.com .

"Кремль не залишить спроб втягнути кримських татар в існуючу систему російської влади в Криму. У хід підуть всі засоби: підкуп, тиск, погрози, знищення. У Путіна немає іншого вибору, адже він зіткнувся з силою, якої давно немає в самій Росії, а саме з громадянами, що мають гордість, гідність, історичну пам'ять. На кримських татар не діє російська телепропаганда, навпаки: вони абсолютно адекватно сприймають обстановку на півострові. Кримські татари і Меджліс стали величезною проблемою для Росії", - переконаний Яременко.

Дипломат вважає, що Кремль поставив корінний народ Криму перед вибором: або кримські татари підлаштуються під російську політичну систему, або їх піддадуть новим репресіям.

"Але кримські татари - громадяни України, які протягом 23 років виховувалися нехай не в досконалій, але абсолютно відкритій, демократичній системі. Вони не здатні прийняти російські правила гри, тим більше коли йдеться про найважливіші питання національної ідентичності кримських татар, їх історичної пам'яті" , - сказав Яременко.

Третя Українська Республіка


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини