MENU

«Батьківщина» наполягає на ухваленні законопроектів, які не дозволять зірвати вибори в країні

230 1

Фракція "Батьківщина" у Верховній Раді наполягає на терміновому ухваленні законопроектів, які не дозволять зірвати вибори президента в Україні. Таку пропозицію вніс в.о. голови фракції Сергій Соболєв.

За його словами, сьогоднішній порядок денний засідання парламенту складається з трьох принципових питань, перше з яких: як зробити так, щоб не зірвати вибори в Україні. В зв'язку з цим Соболєв закликав терміново ухвалити всі пропозиції, які надійшли від Центральної виборчої комісії.

"Зняття так званих технічних кандидатів і спроби вивести з комісій людей, які представляють цих кандидатів - це пряма спроба зірвати вибори в країні", - повідомив він.

Також за словами Соболєва, парламент має врегулювати всі питання щодо національної безпеки та продовжувати антитерористичні операції.

Також Соболєв підкреслив, що фракція наполягає на ухваленні комплексу питань щодо антикорупційної боротьби, зокрема  щодо недопущення тиску на малий та середній бізнес.

Окрім того "Батьківщина" наполягає на ухваленні низки законопроектів, які було розглянуто на минулому тижні: це питання, які дозволять створити і національне бюро розслідування, як незалежний орган; законопроекти, які дозволять створити всі передумови для проведення антикорупційної політики через пряме звернення до судів: "це все це разом дозволить реалізувати ті необхідні кроки, які ще до виборів дадуть можливість нормалізувати ситуацію в країні".

Окрім того, за словами Соболєва, фракція наполягає на терміновому позбавленні депутатських повноважень регіонала Царьова. Соболєв повідомив, що "сьогодні на всіх зустрічах лунає питання: до яких пір в парламенті буде сидіти Царьов, який фактично проводить всю антидержавну, антиукраїнську політику і по якому є всі необхідні рішення і ці рішення не ухвалюються парламентом".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини