MENU

Тимошенко ініціює скасування «медичної реформи» Януковича

496 0

Корупційна "медична реформа" попередньої влади, яка призвела до закриття лікарень повинна бути скасована. Про це заявила лідер партії "Батьківщина", кандидат у Президенти України Юлія Тимошенко. Крім того, вона додала, що збирається у найближчий час виступити з ініціативою скасування псевдореформи у парламенті.

 

"Я вірю, що ми зможемо все змінити у нашій медицині і зробити так, щоб люди отримували повноправний і повноцінний доступ до системи лікування", - сказала Тимошенко у Сумах під час відвідування першої міської лікарні міста.

 

Тимошенко переконана, що це була не була справжня медична реформа, а «це було просто тотальне скорочення мережі лікувальних закладів, особливо в сільській місцевості".

 

Лідер партії "Батьківщина" наголосила, що має наміри навпаки збільшити в сільській місцевості мережу лікувальних медичних закладів, вкласти туди великі кредитні і бюджетні ресурси "для того, щоб підняти аграрний сектор, підняти село і відкривати там нові лікарні, дитячі садочки, школи, клуби – все те, що треба для того, щоб село розвивалося і ставало на ноги".

 

За її словами, держава мусить багато зробити, щоб медична галузь була забезпечена усім необхідним – "а це можливо лише, у тому числі, і за умови переходу до страхової медицини".

 

"Треба зробити так, щоб кожна людина, незалежно від статків, мала надійну медичну страховку", - наголосила вона.

 

Тимошенко повідомила, що забезпечити усіх людей медичним страхуванням вона планує через зниження податків для підприємств, оскільки тоді вони зможуть "гарантовано і обов'язково забезпечити своїх працівників медичними страховками".

 

Політик подякувала медикам за те, що у надважких умовах, в яких опинилася країна, вони роблять неможливе, ні на йоту не знизили якість лікування людей та в скрутних бюджетних умовах допомагають людям, рятуючи життя, та роблять все для розвитку лікарень.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини