MENU

Порошенко входить до групи бізнесменів, які стояли біля витоків корупції української влади - New York Times

9320 6

Самі вибори не вирішать проблем України, якщо новий президент не зможе перемогти корупцію і кумівство, які були відмінною рисою українського уряду з моменту здобуття незалежності країни в 1991 році. Про це йдеться у редакторській колонці New York Times, повідомляє korrespondent.net.

«Лідером президентських перегонів є Петро Порошенко - 48-річний магнат, також відомий як "шоколадний король", названий так за його кондитерську імперію.», - пише видання.

«Але справа в тому, що Порошенко також є членом невеликої групи дуже багатих бізнесменів, які стояли біля витоків корупції української влади», - додає New York Times, зазначаючи, що в Україні, на відміну від Росії, олігархи набагато більш активно беруть участь у політиці , часто міняючи сторони у міру зміни політичних тенденцій.

«Питання полягає в тому, чи буде олігарх-президент, яким, швидше за все, стане Порошенко, вести справи як завжди, або ж новий лідер дійсно зможе дати Україні новий старт, - резюмує видання. - Таким чином, вільні і справедливі вибори в неділю - це перший крок на шляху до стабільності. Наступним кроком буде бажання нового президента дійсно бути готовим поставити крапку у корупції».

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини