MENU

Тимошенко закликала обирати президента, вивчивши програми кандидатів

398 2

Кандидат в президенти України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко закликає громадян визначати свій вибір на президентських виборах за результатом детального вивчення запропонованих кандидатами стратегій розвитку країни.

 

На цих виборах країна буде обирати, в якому цивілізаційному просторі буде Україна в найближчий перспективі. Якщо ви оберете того кандидата в президенти, який каже, що треба почекати зі вступом до ЄС, треба почекати і не проводити референдум щодо вступу України до НАТО, то це президент сірої зони”, – сказала Юлія Тимошенко сьогодні у інтерв’ю чернівецькому телеканалу ТВА.

 

За її словами, Україна лише за умови вступу до ЄС може стати частиною західної демократичної цивілізації. “Повноцінне членство в ЄС і необхідність визначитися, до якої конкретно системи колективної безпеки ми мусимо прийти, щоб не тільки повернути в країну мир, а й для того, щоб більше ніколи не було натяку на агресію щодо України. Я сповідую саме цей напрямок наших подальших дій. Прийшов час зробити доленосний цивілізаційний стратегічний вибір, провести референдум і визначитися”, – наголосила вона.

 

Лідер партії “Батьківщина” вважає, що такий цивілізаційний вибір закріпить  незалежність України. “Єдиний, кому вигідно, щоб Україна залишилася без свого стратегічного визначення, це ті, хто прямо залежить від Кремля. Це додатковий сигнал для тих, хто  хоче свободи для України. Дуже добре придивіться, хто і яку сповідує стратегію інтеграції України”, – підкреслила Юлія Тимошенко.

Юлия ТИМОШЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини