MENU

Паспорти Росії кримчани беруть в'яло

1427 1

Щоб краще уявляти собі "всенародність" кримського референдуму. Поїхала наша, прастігоспаді, сенаторша від Криму в Кремль, доповідати про успіхи паспортизації - а точніше, виправдовуватись, що паспорти Росії кримчани беруть в'яло.

Так, так, саме в'яло, що би вам ні показувала протилежна сторона. І от там відбувається приблизно така перепалка на коврє у Главного. Її починають грубо говорить: як так, шо ж такоє, проголосувало міліон сімьсот, а на паспорти не подало і сімьсот. Ви куди цілий мільйон кримчан поділи?

Ви як з населенням працюєте? Та тьотя не будь дурой, переводить стрілки на госміграцію: мовляв, люди не йдуть валом, тому що госміграція їх повільно обслуговує, от черга і не расте. Тут встає сама ображена госміграція і каже: та ви сукі зовсім ох*їли. Та ми працюємо так швидко, як росіянам і не снилося. Та ми з тих сімьсот тищ вже рівно половину обслужили!

Це по-вашому повільно, це по вашому причина що черга далі не расте? Сенаторка бачить що до неї підкрадається песець і каже: от якби ви ще швидше працювали, то і підтягнувся б ще мільйон. Ну, думає, удєлала, пот утьорла з лоба. Але ж госміграція теж не ликом шита.

Вона каже: ок, курво! Владім-Владімч, ви свідок! Ми видаємо паспорти пришвидшеними темпами. А тоді побачимо, чи набіжить іщо мільйон. І якщо не набіжить то ви добре чули хто винен. Ну ось типу того. Сорока на хвості принесла.

Ali Tatar-zade


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини