MENU

Дуже важливо, який сигнал кияни надішлють своїм голосуванням

389 0

Один з видатних вчителів людства Махатма Ганді сказав:

"Твої переконання стають Твоїми думками, Твої думки стають Твоїми словами, Твої слова стають Твоїми діями, Твої дії стають Твоїми звичками, Твої звички стають Твоїми цінностями, Твої цінності стають Твоєю долею".

Розуміння цього причинно-наслідкового ланцюжка є дуже важливим для кожної людини, особливо, коли потрібно робити вибір.

Як бути справжнім громадянином на цих виборах, не зрадити Майдан, не зрадити Небесну Сотню і майбутнє України?

Для цього потрібно не лише піти на вибори і проголосувати, потрібно зробити свідомий вибір. Вибір на основі своїх переконань і аналізу кандидатів, а не на основі рейтингів, чи обсягу реклами, який напряму залежить від грошей...

Хто це ще не зробив, ще можна встигнути.

1. Можна зайти на сайт кожного з кандидатів (у кого нема – це вже означає минуле сторіччя), прочитати біографію і програми, подивитись на освіту, кваліфікацію, досвід, ознайомитись з програмою і вирішити, наскільки вона реалістична, релевантна актуальним викликам.

2. Якщо немає часу діяти, як вказано в п. 1., щодо Київських виборів можна подивитись інформацію і про партію і про кандидатів, а також стислу порівняльну таблицю кандидатів в мери, яку підготувала нова незалежна медійна інціатива, присвячена виключно Києву, DreamKyiv -http://dreamkyiv.com/vibori/

І щодо виборів Президента і щодо виборів мера дуже важливо, який сигнал люди дадуть владі!

Київ може стати в цьому особливим прикладом. Не настільки важливо, хто переможе, адже термін на який обирається мер і Київрада – 1.5 роки. Але дуже важливо, який сигнал кияни надішлють своїм глосуванням суспільству, владі, всій Україні.

Чи готові кияни підтвердити, що боролись на Майдані не для того, щоб прибрати одних людей і привести інших, але залишити ту ж саму стару систему влади, чи вони дійсно бажають змін і нового ефективного державного і міського управління?

Чим більше киян проголосують за кандидатів, не пов'язаних зі старою системою, яка все ще діє і хоче діяти далі, чим більше киян, проголосують за кандидатів не по принципу рейтингів, а по принципу аналізу, чий досвід, освіта, кваліфікація, життєвий шлях і програма дійсно краще відповідають сучасним викликам – тим сильнішим буде сигнал, що Київ дійсно прагне змін, прагне стати сучасною столицею, комофортною для життя, яка надає багато можливостей для самореалізації людей. Тим сильнішим буде сигнал, що кияни готові цього домогатись, і що Київ прагне стати прикладом для всієї України.

Рано чи піздно (краще раніше) Київський креативний клас має довести революцію до успішного завершення – побудови нової системи ефективного управління містом і країною.

Олег ДЕРЕВ'ЯНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини