MENU

Жителі Донецька бояться, що бандити почнуть їх розстрілювати

3283 11

Поговорила щойно з подругою з Донецька. Сидить дома, дуже хвилюється, що стрілянина припинилася. Найбільше боїться вона і її знайомі, що АТО зупинять.

Каже, що готові терпіти, аби нарешті зачистили місто. Бояться, що бандити можуть почати жителів розстрілювати. Вважає, що люди вже в повній мірі "наїлися" бандитами з ДНР, чеченцями, бойовиками. Але просить не зволікати. Бо настрій людей як маятник - зараз вони на боці сил АТО. Але якщо знов буде відступ, то люди можуть сприйняти це як зраду і невідомо куди настрої жителів Донецька через тиждень повернуть.

І лють в неї викликає, що майже всі керівники регіону, Ахметов, Колесников, менеджмент СКМ свої сім'ї до бандерівців в Київ і Львів повивозили, якими земляків п'ять років зі всіх свої ЗМІ лякали.

Тривожиться, як розуміти заяву Яреми про нову фазу АТО аж після інавгурації президента. Чи не зраджують жителів Донбасу таким зволіканням в Києві? Я також не знаю, як оцінювати заяву Яреми. Що вона значить? Arsen Avakov Виктория Сюмар Андрій Парубій Юрий Бутусов.

Ольга ЛЕНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини