MENU

Кремлеботів розклали по поличках

1277 3

Повештавшись трошки інтернетом, вирішила здійснити розподіл віртуальних кремлеботів (назвімо їх так) на декілька груп. За основу класифікації взято такі критерії, як ставлення до українських подій та власне українців, спосіб вираження своєї позиції, емоційне забарвлення дописів. Отже

1. Агресивний мізантроп. Ненавидить Україну, її мову, культуру й народ, а також усе инше людство. Встряє у дискусії насамперед задля того, щоб попсувати співрозмовникам нерви. Хамуватий, цінічний, часто вживає ненормативну лексику:

"Що, хохли, дострибалися на площах? Так вам і треба! Розвалили своїм Майданом країну, тепер маєте купу неприємностей. Ідіть цілуйте в зад Обаму, Гейропу, жидомасонів і рептилоїдів, але Росію звинувачувати не смійте, чуєте? Немає в Донбасі ніяких російських військ, НЕМАЄ! І вас самих теж немає, вас поляки-австрійці-америкоси вигадали, щоб Русь розвалити, гав-гав-гав..."

2. Супермен-рятівник. До України ставиться зверхньо-поблажливо, ненавидить Майдан і київську "хунту", натомість постійно говорить, що підтримує "нормальних українців" (тобто тих, хто ладен продати Україну за першої-ліпшої нагоди). Говорить батьківським тоном або ж тоном старшого брата, постійно повчає та напучує:

"Ви теє, хохли, тримайтеся там. Скоро наші прийдуть і всіх вас порятують. Тільки не репетуйте і не скавчіть. Ви наш братський народ, ми вас не покинемо. Що ви там варнякаєте, га? Яка окупація? Яка агресія? Не вигадуйте. От врятуємо вас, українців, від України, піндосів, гейропейців, масонів, а тоді й з усім иншим розберемося. Ви там тільки не рипайтеся, хрю-хрю-хрю..."

3. Дбайлива квочка. Постійно говорить про любов до України, яка чомусь обертається шаленою ненавистю і зневагою до всіх, хто не згоден з курсом Кремля. Демонструє просто таки дитячу наївність, яка чергується з "праведним гнівом":

"Українці, любі мої, ріднесенькі, та як же це так сталося? Я ж вас усіх обожнюю, у нас же в Україні стільки родичів-друзів-знайомих, ми ж один народ! А була в Києві, Львові, Одесі, Харкові - такі чудові міста, а які там люди! Які спогади, які враження! Чому ж ви тепер нас ненавидите, чому ж ми стали для вас ворогами? Я знаю, то все клятий Захід виннен. Це він влаштував вам Майдан, посадив на шию хунту, примусив ненавидіти росіян і вбивати один одного. Я за вас так уболіваю, мені так прикро! Ах бідні ж ви мої, зомбовані, ко-ко-ко..."

4. Сторонній аналітик. Намагається видати себе за об*єктивного спостерігача, натомість постійно підігрує кремлівській пропаганді. Майже не грубіянить, поводиться стримано, любить вживати специфічні терміни:

"Безумовно, те, що відбувається сьогодні в Україні, залежить насамперед від самих українців. Лише українці мають право вирішувати, як розвиватиметься їхня країна далі. Але вже сьогодні видно, що Україна як даржава не відбулася. За своєю суттю вона є штучним утворенням, яке приречене на розпад, а то й на повне зникнення. Комусь це не сподобається, але це правда, яку не можна заперечувати, ква-ква-ква..."

По-моєму, вийшло непогано. Як маєте що додати - буду вельми вдячна.

Будьмо.

sabrina-lite


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини