MENU

Янукович здав Кремлю секретну інформацію щодо ситуації в українській армії

1145 1

Колишній президент Віктор Янукович, а також екс-керівники силових структур, які втекли в Росію, здали Кремлю секретну інформацію щодо ситуації в українській армії. Про це в ефірі "5 каналу" заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Територія Донбасу – 50 тисяч квадратних кілометрів. Для того, щоб там навести порядок, потрібна значна кількість підготовлених сил і засобів. Будемо казати прямо – Україна не була готова до подібних дій. У нас два колишні міністри оброни перебувають у Росії - секретоносії, які здали повністю всі розклади по військах.

У нас два колишніх начальника Служби безпеки України також перебувають у Росії. Колишній начальник служби зовнішньої розвідки Григорій Ілляшов (чоловік Олени Лукаш) теж у Росії. Плюс колишній верховний головнокомандувач Янукович також у Росії. Росії були повністю відомі всі розклади, увесь матеріальний і моральний стан українських сил", - підкреслив радник Авакова.

"На Донбасі триває реальна війна, яку стимулює Російська Федерація, що пропускає через свій кордон сотні-тисячі бойовиків, порушуючи різні міжнародні норми. Це так звана гібридна війна, коли Росія не вводить сюди офіційні війська, але вводить своїх бойовиків, найманців, які фінансуються сім'єю Януковича, може бути й іншими вже російськими фондами. Доходить до того, що Російська Федерація продає бронетранспортери козакам, ніби без зброї. Потім ці бронетранспортери перетинають державний кордон і їх використовують для війни в Україні".

Gali Vo


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини