MENU

Хто з депутатів Київради лобіює кримінальний бізнес? ФОТО

2605 0

Хто стає новим політичним прикриттям Саши Ліча, він же – Олександр Ліщенко?

Про Ліщенка давно говорять в ЗМІ, як про знаного кримінального авторитета Києва, але на цих виборах він не пройшов до Київради. В свій час він прославився погрозами фізичної розправи на адресу Олександри Кужель, коли проводилась незаконне засідання Київради.

“Депутат Киевсовета Лищенко по кличке “Лича” сказал мне и депутату Емцу, что мы до конца дня не доживем. Я буду обращаться к прокурору города с этим, все в Киеве знают, кто такой “Лича”, он все рынки захватывает. Мы знаем, с кем имеем дело”, – сказала вона.

Ліщенко контролює похоронний бізнес в Києві, але без політичного прикриття всі його схеми будуть заморожені. Для вирішення цієї проблеми він зустрівся з іншим кримінальником – Ігорем Кривецьким, він же “Пупс”; ще його називають касиром “Свободи”, йшов на виборах до ВР 2012 року 13-м номером в списку партії.

Інсайдер повідомляє, що Ліщенко дає Кривецькому процент зі свого бізнесу та фактично стає його молодшим партнером за вирішення останнім проблем в Київраді; виконавцем стає фракція ВО “Свободи” з шести чоловік на чолі з Юрієм Левченком. 

Анастасія ЧЕБРЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини