MENU

Легалізація путінського кума може призвести лише до посилення українських прислужників Кремля

1001 2

Для того щоб зупинити путінську військову машину ми маємо використовувати будь-які методи. Головне – отримати результат: припинити війну і не дати втягнути себе у чергову пастку Москви.

Але, вважаю, що легалізація сепаратистів і путінського кума може призвести лише до посилення українських прислужників Кремля. І пряма військова агресія РФ – лише питання часу. Тому зараз нам потрібен реальний план по захисту України:

1. Укріплення кордону із РФ – починаючи із завтрашнього дня. Місяць «розкачки», який взяла Держприкордонслужба на розробку плану з укріплення кордону – це злочин в умовах війни. Лише за цей час можна поставити першу лінію захисту – мінні поля на 2/3 кордону із РФ.

2. Збільшення в рази чисельності Збройних сил, МВС, СБУ на Луганщині і Донеччині. Насамперед – у районах, які контролюються українською владою.

3. Виведення добровольчих батальйонів із зони АТО та їх негайна заміна працівниками МВС, які мають досвід військової служби і навички володіння зброєю.

4. Повна перебудова української армії за стандартами НАТО – від шкарпеток до засобів безпеки і озброєння.

5. Негайне завантаження вітчизняних оборонних підприємств, які мають працювати «у три зміни» і виготовляти високотехнологічну зброю. У нас є достатньо фахівців і підприємств, щоб уже наступного року наші військові могли отримати сучасну зброю високоточного наведення.

Ми маємо чітко розуміти, що дикунські імперії сприймають і поважають лише мову сили. А ми не зможемо жити спокійно до тих пір, поки не отримаємо боєздатну армію і посилений кордон.

Віктор БАЛОГА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини