MENU

Харків – це великий тил, тил не може бути зі зрадниками

1141 5

Харків – це великий тил, тил не може бути зі зрадниками, — активістка харківського Євромайдану

Одна з учасниць проукраїнського мітингу у Харкові 22 червня, яких побили працівники міліції і звинувачують у нападі на сепаратистів, розповіла про ті події з своєї точки зору.

"Не було ніяких закликів йти бити "колорадів", це все вигадки. Насправді ми прийшли туди, гуляли по площі Свободи, коли відбувався мітинг сепаратистів. Ми цього всього наслухалися і зрозуміли, що позиція нашого Євромайдану надто лояльна. Особисто у мене виникла ідея піти ходою і показати, що ми не боїмося, що ми господарі міста. І до нас мають дослухатися", - сказала одна з безпосередніх учасниць.

На її думку, сепаратисти не мають мати можливості висловлювати публічно свої незаконні прагнення.

"Харків – це великий тил, а поруч іде війна. У нас повинен бути тил не зі зрадниками. Сепаратисти не мають мати можливості висловлювати свої думки про руйнування єдності України і збирати гроші на бойовиків. Тому ми усі повинні протистояти цьому. Але так як ми бачимо, що влада дуже мало для цього робить, міліція дуже лояльна, ми вирішили зробити перший крок, так як колись він був зроблений на Майдані", - сказала активістка.

"А заяви про те, що ми були агресивно налаштовані, про те, що хтось закликав когось бити, це абсолютна брехня, це політичні ігри, які зараз розгортаються", - наголосила вона.

ЄвроМайдан Харків


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини