MENU

Всі, хто зайшов на територію України з Росії, ніколи живими назад не повернуться

4246 4

«Трагізм нинішньої ситуації полягає у тому, що наша молода держава, Збройні Сили, українські політики сьогодні навчаються дуже дорогою ціною», - заявив в ефірі програми «Час. Підсумки дня» на 5 каналі представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Роман Безсмертний.

За його словами, українська влада має взяти контроль над ситуацією і показати Росії, що не варто сунути свого носа в Україну.

Лише за таких умов, на переконання політика, можна говорити про можливість сісти за стіл переговорів. Безсмертний наголосив, що мирний план Президента має реалізовувати група людей, здатних запустити відповідні процеси та довести їх до завершення.

Водночас, політик упевнений, що уряд, парламент, уся українська влада мають зосередити всі ресурси для ведення війни, в стані якої Україна перебуває вже не один місяць.

«Це знущання над армією, коли даючи команду наступати, а через 5 хвилин військових зупиняють. Київська верхівка не розуміє, що знущатися над солдатом, який захищає Вітчизну, тим більше добровільно, не можна. Бо це означає знущатися над цілим народом. А люди зараз більше за все прагнуть миру і спокою на своїй землі. Трагізм нинішньої ситуації полягає лише в тому, що ми дуже довго, дорого і болісно приходимо до таких висновків», - зазначив представник «Третьої Української Республіки».

Безсмертний переконаний, що бойовики з Росії навряд чи мають шанси повернутися додому, а тому застеріг «добровольців» від переходу українського кордону.

«Війська на кордоні виконують новий наказ №223. Тобто, всі, хто зайшов на територію України з Росії, ніколи живими назад не повернуться. Їх не прийме назад Путін, тому вони мають розуміти: або вони сьогодні складають зброю, здаються і мають шанс хоч на якесь життя, або ж будуть зупинені на кордоні українськими чи російськими прикордонниками», - наголосив представник «Третьої Української Республіки».

Третя Українська Республіка


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини