MENU

Значимість вчорашніх подій в Брюсселі дбуде оцінена лише з часом - Стець

910 3

Ще півроку тому підписання Україною Угоди про асоціацію з Євросоюзом було би найбільш значущою подією в Старому світі, додало тодішньому президенту декілька відсотків до рейтингу, і сприймалось українцями, як великий крок до мети. Можливо навіть Януковичу пробачили б його тупість, а народна творчість на кшталт «Вітя, чао» не народилась взагалі. Зараз інші часи.

Майдан, Крим, війна на Донбасі стерли з пам’яті згадку про те, що революція Гідності розпочалась з вимоги українців від влади підписання Угоди про асоціацію. Між тим останні події з провокаціями російських бойовиків на Сході свідчили про важливість цього документу. Маючи певну інсайдерську інформацію, можу впевнено стверджувати, що події останньої доби були спрямовані на зрив Угоди, а дії терористів мали, за їх задумом, спровокувати агресивну реакцію з боку українських військових, що вилилось би в повномасштабні бої з великою кількістю жертв, як серед збройних сил, так і серед мирного населення.

Тому значимість сьогоднішніх подій в Брюсселі для майбутнього України буде адекватно оцінена лише з часом. І безперечно оціненими будуть зусилля теперішнього покоління українців, для яких свобода, незалежність, ЄС стали не просто ідеєю, метою, а рушійною силою до забезпечення майбутнього Великого Народу.

Сьогодні насправді знаковий день для країни, історичний день, тому ми маємо крізь сум, жаль, біль, скорботу, крізь сльози, в пам'ять про загиблих і задля живих, залишити слайди з Брюсселю в своїй голові на майбутнє, для наступних поколінь. Вітайте один одного, це саме той день, коли серед безпорадності з’явилась надія. Слава Україні!

Юрій СТЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини