MENU

Дружина Іллі Рєзніка назвала Україну «підєрастічной страной». СКРІНШОТ

10983 42

Дружина "Народного" артиста України (отримав звання у 2013р.) Іллі Рєзніка Іріна Романова називає Україну "підєрастічной страной", в якій "правят підєрасти".

Ось такі "культурні" коментарі під моїм постом у соцмережі twitter вчора залишила дружина "Народного" артиста України Іллі Рєзніка, який отримав це звання у квітні 2013р. "за вагомий особистий внесок у зміцненні культурно-мистецьких зв'язків між Україною і Російською Федерацією, багаторічну плідну творчу діяльність та високу професійну майстерність"...

"Мрази фашистские! Нет вам прощения!...Фашисты как раз у вас! В Вашей п-дерастичной стране. Вами правят п-дерасты и вы это заслужили... Ваши проститутки будуть рожать только фашистов!"

Мдаааа. І це - "інтелігенція" Раші, її культурне обличчя. Я лише уявляю, які думки у пересічного кацапа про сучасну Україну та українців. 

У цій ситуації я пропоную Рєзніку Іллі Рахміелевичу або хреста зняти, або труси одягнути, тобто відмовитися від звання "Народного артиста України", яку він також, скоріш за все, вважає фашистською, а якщо він цього самовільно не зробить, то в такому випадку присвоїти поету-пісеннику нове звання "Народного артиста фашистської України" вже в цьому році, позбавивши попереднього.

Хто за - лайк та репост 

П.С. Посилання на сторінку Іріни Романовой - https://twitter.com/contact42530360

Скани коментарів збережі на випадок, якщо вона захоче їх видалити 

Посилання на мій пост, де вона залишила коментарі, тут:https://twitter.com/Umanets_Vitaliy/status/484023812313583616

Віталій УМАНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини