MENU

Ви не уявляєте, скільки людей доклали зусилля, щоб нас витягти - Станко

1947 0

Перші хвилини після звільнення. Росжурналісти обсіли як мухи

У першому записі після свого звільнення з полону журналістка Настя Станко написала на Фейсбуці наступне:

"Ви не уявляєте, скільки людей приклали зусиллля, щоб нас витягти. Від найвищого чину до напівкримінальних. Список всіх ще озвучу. Але найбільше дякую нині Kira Tolstyakova - нашому шеф-редактору. Вона три доби сиділа без сну на телефоні. Коли я вийшла і запитала про новини в Луганську, вона сказала, що не знає нічого. Усі ці дні вона виносила мозок найбільшим оркам і найбільшим зайнятим молодцям. У Кіри сьогодні день нардження. Але це вона наш подарунок. Ну і @Hromadsketv - найрідніший дім, половина з якого мріяла мене прибити, але лише аби побачити тут живою. Всіх вас я теж люблю".

Нагадаємо, що журналістка Громадського ТБ Настя Станко та оператор Ілля Безкоровайний потрапили в полон 30 червня. Представники так званої Луганської народної республіки затримали їх під час виконання своїх службових обов'язків.

Співробітників Громадського ТБ звільнили 2 липня.

Пропонуємо переглянути перші кадри після звільнення. Зауважимо, що попри нав'язливе прохання російських журналістів дати коментар, Станко і Безкоровайний відмовилися розмовляти з ними.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини