MENU

Українці Риму передали нашим вояками 60 бронежилетів

473 0

Оргкомітет Євромайдан Рим придбав та передав українським військовим 60 бронежилетів. Зокрема, 34 шт. - передані військовій частині А0998 - ПП 4680, 10 шт. - військовій частині А1778, 15-му окремому гірськопіхотному батальйону, 10 шт. - бійцям Нацгвардії через Самооборону м. Самбір. Ще 6 бронежилетів передано дітям та родичам "римських" українців, котрі зараз несуть службу в різних підрозділах ЗСУ.

Про подробиці цієї гуманітарної акції розповіла координатор Оргкомітету, Мар'яна Тріль.

"Закупівлею та передачею бронежилетів займався беспосередньо один з найактивніших членів Оргкомітету, Юрій Янчишин. Ще під час Майдану, Юра був в Самообороні, а після повернення до Риму брав постійну участь в протестних акціях в італійській столиці. Разом з хлопцями з Самооборони м. Самбір, Юра поїхав до Німеччини, де вдалося придбати якісні бронежилети. Вчора такі необхідні засоби індивідуального захисту були передані за призначенням. Сподіваємося, що вони врятують життя нашим військовим", - зазначила Мар'яна.

Нагадаємо, що Оргкомітет Євромайдан Рим веде постійну роботу на підтримку Батьківщини. Практично щотижня проводяться масові заходи проти російської агресії. Кошти для прибання гуманітарної допомоги збираються волонтерами на маніфестаціях, при українських парохіях та громадських організаціях.

Oles Horodetskyy


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини