MENU

Для звільнення Надії Савченко Ляшко вимагає скликання сесії ООН

530 2

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає термінового скликання сесії ООН з обговорення питання звільнення Надії Савченко з російського полону. Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

 

Ляшко переконаний, що підле захоплення у заручники штурмана українських ВПС Надії Савченко російськими ефесбешниками у черговий раз продемонструвало всьому світові справжнє обличчя сучасної Росії. 

 

«Відтепер Путін без перебільшення став для всього світу терористом №1. Адже більше ніхто у світі - німець, американець, француз чи білорус - тепер не може почуватися у безпеці, тому що його можуть у кращих традиціях НКВС викрасти на території власної країни та вивезти у підвали Луб'янки!», - зазначив політик. 

 

Народний депутат впевнений, що окупувавши українські території та розпочавши на них війну, путінський режим посягнув на найсвятіше – життя українських громадян! 

 

«Надія Савченко – це прапор нашої боротьби за Україну, символ всіх українських патріотів, які ризикуючи власним життям, захищають Батьківщину», - пише Ляшко. 

 

Тож, Радикальна партія вимагає термінового скликання сесії ООН з обговорення питання звільнення Надії Савченко з російського полону. А також звертається до Генсека ООН Пан Гі Муна та міжнародних правозохасних організацій з вимогою докласти всіх зусиль для звільнення нашої героїні. 

«Надія Савченко – український «рядовий Райан»! І я вимагаю від наших очільників держави врятувати її будь-якою ціною! У протилежному випадку, Радикальна партія залишає за собою право так само поводитись із громадянами Росії, які перебувають на території України», - підсумував політик.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини