MENU

Думки блогера щодо збитого «Боїнга»

1842 1

Гадаю, що Буки були українськими, хоч і колишніми. Пам'ятаєте, що Росія в рамках передачі зброї з Криму передавала будь-який старий та зіпсований мотлох, проте системи ППО відмовилась передавати? От я і думаю, що от ці всі Буки, якими ще донедавна хизувались терористи і є тими самими кримськими машинами, що так "люб'язно" подарували наші колишні "захисники" з Криму. Тому і ракети на них, напевно, були самі що ні на є українські.

Не знаю скільки користі від чорних скриньок, що дістались терористам, напевно там багато чутливої інформації, проте набагато важливішим мені видається контроль над територією решток катастрофи. Дуже вірогідно, що там можна за цих обставин буде "знайти" і рештки ракет з "потрібними" серійними номерами ракет і ще багато чого. В будь-якому разі Росія буде з усіх сил намагатись "повісити" цей військовий злочин на Україну і не пожалкує для цього нічого.

Що ж до України, то вона опинилась в дуже скрутному положенні. Всі можуть все розуміти, проте зовсім інша справа все довести в юридичній площині. 

І за будь-яких обставин Україна вже опинилась винна, бо я не розумію, як можна пояснити злочин диспетчерів, що відповідають за аерорух і проводили цивільний лайнер через зону де вже буквально днем раніше було на великій висоті збито АН-26, тобто було зрозуміло, що висотні цілі там в цілковитій небезпеці. На жаль, це беззаперечний і очевидний факт від якого буде надскладно, якщо неможливо, відбитися і сам Путін на це вже тисне з усією пролетарською ненавистю.

Ну а особливе занепокоєння викликає наша розвідка. Звичайно не дивно, що з цим такі великі проблеми, бо ж тільки останні 4 роки там всі ключові посади очолювали відверті російські шпигуни. Тому сподіватись на щось марно, але щось з цим треба терміново робити. Бо де гарантія, наприклад, що з тією великою кількістю високотехнологічної і руйнівної зброї бойовики не почнуть розтікатись по всій Україні і навіть далі по Європі?

Головне, що треба усвідомити, особливо Порошенко, Яценюку та іншим людям причетним сьогодні до прийняття рішень, що ми вже живемо в іншому режимі. Зараз не можна квапитись і потрібні рішучі і надзвичайні заходи. До того ж по всім фронтам. Потрібні надзвичайні кадри, не друзі та куми, як от той же Ярема чи Гелетей. Потрібні справжні реформи, що зможуть буквально вистрілити українській економіці. Ніякої мови про реформування ПДВ чи іншої азаровщини навіть мови йти не може. Потрібний принципово інший підхід! 
Поки що все відбувається надзвичайно повільно. Я не бачу ще розуміння у верхівки в яку ситуацію ми потрапили. Вони ніяк не можуть заволодіти ініціативою і лише рефлексують. До того ж часто густо на речі, які легко прораховувалися і були невідворотними.

Дуже відчувається відсутність потужного аналітично-інформаційного центру у наших керманичів.

shu2005


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини