MENU

Фракція «Батьківщина» чекає від Президента внесення документів на ратифікацію Угоди про асоціацію з ЄС

238 0

Фракція "Батьківщина" пропонує оголосити поточний пленарний тиждень у парламенті тижнем європейської інтеграції.

 

Про це заявив голова фракції Сергій Соболєв сьогодні на Погоджувальній раді.

 

За його словами, першочергового розгляду потребує пакет урядових законопроектів щодо реальної боротьби з корупцією, приведення вітчизняних нормативних актів до європейських стандартів.

 

Соболєв підкреслив, що поданий реанімаційний пакет реформ, зокрема, щодо реформування прокуратури, який є ключовим законом зі "списку Фюле", потрібно розглянути першим питанням у четвер.

 

Окрім того, голова фракції повідомив, що законопроект 4141а про підсудність має врегулювати питання щодо ведення судових справ на території, на якій ведуться бойові дії, надавши це право судам, які розташовані на території, яка повністю контрольована урядом України.

 

Також Сергій Соболєв заявив, що фракція "Батьківщина" наполягає на ухваленні антикорупційного пакету законів та пакету законів, які пов'язані з низкою економічних перетворень: "Все це, на наш погляд, повинно завершитись внесенням на ратифікацію угоди про Асоціацію з Європейським союзом".

 

При цьому голова фракції "Батьківщина" вважає, що Україна не повинна чекати результатів якихось "ефемерних переговорів з РФ": "Які можуть бути переговори стосовно підписаної угоди? Невже там може бути змінена хоч одна літера в підписаній угоді?".

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини