MENU

Затримано грузинських «злодіїв у законі», які рекрутували злочинців для ДНР

1057 1

Увага! Затримано грузинських "злодіїв у законі", що були спільниками російських терористів ДНР на Донбасі! 

24 липня 2014 в Києві співробітниками ГУБОЗ МВС України спільно з ГУМВС в Київській області затримано два громадянина Грузіі, що входять в категорію «злодії в законі, кримінальні авторитети, лідери та учасники організованих злочинних угруповань». Кілька днів тому МВС вже затримало ще одного «злодія в законі».

Затримані Лобжанідзе Георгій Шакроевіч, 1971 р.н., неодноразово судимий на території Республіки Грузія та РФ, згідно з обліком Генерального секретаріату Інтерполу належить до категорії «злодій в законі», і Джаніашвілі Гіві Арчеловіч, 1962 р.н., неодноразово судимий на території Республіки Грузія і РФ, належить до категорії «кримінальний авторитет».

Згідно з оперативною інформацією, Лобжанідзе, незаконно прибувши на територію України, впливав на криміногенну ситуацію в Донецькій області, мав кримінальні зв'язки в системі пенітенціарної служби області, контролював злочинні угруповання, які діяли на сході України.

Джаніашвілі також нелегально прибув на територію України на запрошення Лобжанідзе з метою організації кримінальних груп у складі ДНР, які займалися розбійними нападами на торговельні центри, супермаркети, банки, пограбуваннями, викраденням зброї. Добуті злочинних шляхом кошти і зброя передавалося для потреб ДНР.

Крім того, слідство має інформацію, що на прохання невстановлених політиків, Джаніашвілі, використовуючи авторитет «злодія в законі». дестабілізував обстановку в установах пенітенціарної системи Донецької області, ініціював ув'язнених до акцій непокори, незаконного звільнення та заволодіння зброєю з метою поповнення рядів бойовиків ДНР.

У Київ Лобжанідзе і Джанішвілі прибутку для встановлення контролю над бізнесменами середнього рівня, які змушені були переїхати з Донецька до Києва.

Нагадаємо, що 19 липня в ході проведення операції співробітниками ГУБОЗ МВС України затримано громадянина Республіки Грузія Рамаз Цикорідзе, 1972 р.н., неодноразово судимий на території Російської Федерації та Республіки Грузія. Він входить до списку осіб, що відносяться до категорії «злодії в законі», кримінальні авторитети, лідери та учасники організованих злочинних угруповань».

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини