MENU

«При всіх своїх недоліках, Бабаєв «тримав» місто, в нас було спокійно», - мешканці Кременчука

1972 0

У Кременчуці бояться дестабілізації ситуації в місті через вбивство міського голови Олега Бабаєва. Про це повідомили активісти Політичної партії «ВОЛЯ» та місцевого Євромайдану.

«Попри всі гріхи нашого мера, ми шоковані цією подією. І, хоча версій щодо мотивів, з яких діяли вбивці, може бути кілька - те, що це вбивство ймовірно дестабілізує ситуацію в місті - лякає багатьох», - зауважують активісти.

«При всіх своїх недоліках, Бабаєв «тримав» місто, в нас було спокійно. Він чітко декларував, що сепаратизм у Кременчуці не пройде», - констатують вони.

У той же час, версію щодо розправи з мером через його бізнес-зв’язки також не відхиляють. «Він багато знав про всіх, і міг поплатитися за це. Міг просто заважати комусь чи бути проти перерозподілу ринків», - зазначають місцеві активісти.

«Один з прикладів - конфлікт Бабаєва з місцевим медіа-магнатом Мельником. Мер виступав за повернення активів його компаній місту, про це знали всі. Вони не уникали публічних перепалок», - повідомив один з активістів.

Проте, активісти звертають увагу й на зворотну сторону можливого конфлікту – адже Бабаєв сам був бізнесменом – «Не секрет, що він сам багато в кого «віджав» бізнес, не нехтував присвоєнням собі чужої власності, вступав у корпоративні конфлікти».

Занепокоєння у місцевих мешканців викликав факт того, що вбивство Бабаєва сталося в один день із обстрілом будинку міста мера Львова. «Менш, ніж за одну добу на двох українських мерів скоєно замах, один із яких має летальні наслідки – в наш час це дивне співпадіння», - зазначають місцеві мешканці.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини