MENU

Партія «Воля»: Кримінального провадження щодо Єфремова за фактом перевищення влади не достатньо

618 0

Крім перевищення влади, Єфремову треба інкримінувати скоєння низки злочинів проти держави, а також корупційних злочинів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив луганський блогер, голова контрольно-ревізійної комісії партії “ВОЛЯ” Сергій  Іванов.

 

“На жаль, я не можу розділити загального тріумфу з приводу відкриття кримінального провадження щодо Єфремова за фактом перевищення влади, хоча й доклав купу зусиль до того, щоб так сталось. Але ж справи даної категорії вкрай рідко увінчуються обвинувальними вироками і реальними термінами ув'язнення”, - зазначив на своїй сторінці у ФБ партієць “ВОЛІ”.

На думку Іванова кримінальне провадження необхідно ініціювати за іншими статтями Кримінального кодексу України.

“Вимагаю від генерального прокурора Яреми інкримінувати пропащому луганському комсомольцю склади злочинів, передбачених ч.3 ст.109 (Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ч.3 ст.110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч.4 ст.110-2, ч.2 ст.111 (Державна зрада), ч.2 ст.114 (Шпигунство), ч.2 ст.114-1, ч.5 ст.191 Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.3 ст.209 (Порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю), ч.2 ст.210 (Порушення законодавства про бюджетну систему України), ч.3 ст.212 (Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів), ч.2 ст.233 (Незаконна приватизація державного, комунального майна), ч.2 ст.364 (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) КК України. Так - для початку”, - зауважує блогер.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини