MENU

Чому важливо не повторити помилки 1917-го

1076 1

Одного разу відбулась революція, на якій люди скинули владу, яка не перший рік плювала на їх інтереси, живучи лише у власне задоволення і жорстоко придушувала інакомислення.

Так у поруйновану країну прийшов уряд, який з горем пополам пробував наводити порядок, втім, залишаючи основну частину структури на місці - просто реформуючи країну за демократичним західним зразком.

Але широким революційним масам не сподобалось те, що робив уряд - бо деякі рішення були непопулярними, а ще в їх уявленні революція - це коли все навпаки.

Їм здавалося, що краще буде, якщо самі вони керуватимуть країною, візьмуть те, що у них роками забирали підприємці, більшість з яких зберегла свої теплі місця.

І маси, які ще не охололи від попередньої революції, підігріті і невдоволені війною, вирішили усунути ще й Уряд, щоб тепер таки точно прибрати владу до своїх рук - бо ж кому, як не їм, простим громадянам, відомо, як керувати країною.

Якщо Ви думаєте про Україну і за описаними подіями для Вас зринає світле майбутнє нашої держави - випийте води. Місце дії: Петербург. Час: 1917 рік, Попереду 65 років комуністичного кошмару.

Остап УКРАЇНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини