MENU

Український народ має коротку пам'ять. Деякі вже почали співчувати Януковичу

3443 11

Через затяжну війну чимало людей схиляють голови і журливо зітхають: "Може, не треба було чіпати Януковича. Хай би досидів уже, але був би мир..."

Відчувається виснаження, бажання "лучше плохой мир, чем хорошая война". Багато людей пов*язує війну, як помсту за Майдан, за те, що народ переграв домовленості і забрав Межигір*я у Хряка.

Насправді такі сентенції корисні лише Януковичу. 

Попри всі чутки, що до 24 серпня все закінчиться і у вітальній до ДН промові президент скаже про перемемогу і вибори, щоб "жити по-новому", локальні бойові дії продовж
аться десь до зими. Це не мої видумки, а думки військових, волонтерів. Ще кілька років займе вилучення розданих гранат і автоматів прихильникам ДНР і ЛНР та відбудова Донбасу.


Якщо маленький Слов*янськ - простий райцентр, то Луганськ з Донецьком - великі сіті, обласні центри. Відбудувати школи, житлові будинки, автовокзал буде непросто за місяць чи два.


У біженців і "біженців", які туди повернуться знову буде
вудчуття, що їх оббирають, що це через "нову укрїнську хунту".


Це дуже тонкі і чутливі настрої.


А поки вони визрів
ають, Віктор Янукович і камарилья відрощують пір*я.


Співставте новини:


1. Янукович і Азаров подає позов до Євросуду, щоб із нього зняли персональні санкції.


2. Курченко знову повернувся на ринок нафтопродуктів. А до цього викупив АЗС у Криму і зарєєстрував компанію в РФ. Тобто, лише у виграші.

 

3. Законописець Януковича Портнов взагалі заявив, що збирається повертатись в Україну.

 

4. Починається інформаційна кампанія по відмиву репутації Януковича. Читаю заголовок і ох*єваю: "Экс-начальник Генштаба Замана: Янукович не отдавал приказ стрелять по Майдану. Зачистить его приказали Лебедев, Якименко и Пшонка"!!!!!

 

5. Нова влада теж інколи ненавмисно вибілює Януковича, Пшонку і Ко. Чесно кажучи, так і не зрозуміла недавню заяву Антона Геращенка, що ця компанія стала "заручниками у Росії". Не погоджусь. Не заручниками, а знайшли доволі непоганий притулок в Барвіхє, в Сочі. Заводять романи, тратять мільярди.

Більше всього страшно, що у народу коротка пам'ять. І якщо освічені люди сприймають сьогодні Ляшка за щось серйозне - це страшно. Правильна піар-компанія і учорашній любитель ораліки, що їв землю на трибуні - уже герой-рятіник нації.

 

P.S. Окремо у коментарях почали згадувати обіцянку Президента амністувати "Беркут" і "Альфу" за участь в АТО. По-перше, це ніяким чином не може звільнити від відповідальності Кусюка і Колбіна, або тих, хто насолоджувався роздяганням козака Гаврилюка на морозі. Ще ж варто нагадати, що "Беркут" активно воював не а стороні України, а почепив колорадські стрічки на погони.

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини