MENU

Ситуація на кордоні від очевидця

3119 4

Ситуація на кордоні: Російська артилерія добиває українських військових. Наказу і політичного рішення немає.

Вже більше 20 днів залишаються заблокованими 24-та, 72-га та 79-та бригади. Зараз надзвичайно складною ситуація є із 79-ю бригадою, яка розміщена біля Дяково. Вже майже дві доби з території Росії безперервно їх обстрілюють з систем залпового вогню «Град» та важкої артилерії.

За інформацією від бійців 79-ї бригади вони несуть втрати, багато поранених, яких неможливо вивезти для надання медичної допомоги, адже військові заблоковані терористами і піддаються постійним обстрілам, як зі сторони РФ так і зі сторони терористів на території України. Ситуація критична і рішення, щодо надання їм підкріплення та допомоги потрібно приймати негайно.

Окрім того, невідомою залишається доля підрозділу 72-ї бригади, яка у ніч з неділі на понеділок намагалася прорватися і війти із зони обстрілу російської артилерії.

За нашою інформацією бійці 72-ї бригади, які героїчно зробили спробу прориву і не здалися ворогу, ще й досі не отримали жодної допомоги і підкріплення від українського командування. Вони і досі перебувають в оточенні бойовиків та професійних російських військових, які діють на території України.

Спостерігається активізація російської артилерії в районі місця дислокації 24-тої бригади з Львівщини.

Складається таке враження, що російські військові змінили тактику і намагаються вибити заблоковані українські бригади ЗСУ, по одній. 

Спершу потужним артилерійським атакам піддали 72-гу бригаду.Тепер потужним атакам піддають 79-ту бригаду, очевидно, з метою змусити їх відійти на територію РФ. Можемо припустити, що наступною буде атака на залишки 24-ї бригади. 

Відомо, що переодягнені в «ополченців» офіцери ФСБ займаються пропагандистською агітацією серед бійців цих бригад спонукаючи їх до відступу на територію Росії. Генералітету та командуванню варто визнати, що кордон не контролюється. Для того, щоб уникнути жертв терміново потрібно примати рішення.

Дмитро СНЄГИРЬОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини