MENU

Кличко має відзвітувати за відсутність гарячої води - Мосійчук

431 8

Кличко на найближчій сесії Київради мусить відзвітувати, чому вперше за останні роки в кранах киян відсутня гаряча вода? Чому кадрові призначення в столиці проводяться без погодження з депутатами Київради, громадою міста а тому викликають стурбованість і занепокоєння киян?

Наприклад в проблемне КП "Київсвітло" призначено не антикризового менеджера, а типового базарного баригу. В результаті комунальне підприємство на межі банкрутства, а трудовий колектив готується до безстрокового страйку. Наближається опалювальний сезон і те, що в столиці він почнеться вчасно під величезним питанням? Враховуючи всі ці питання відповідь на які мусить давати виключно особисто Київський міський голова Віталій Кличко я, як голова постійної депутатської комісії з питань дотримання законності, правопорядку і боротьби з корупцією, разом з головою фракції Радикальної партії в Київраді Андрієм Лозовим ініціюємо збір підписів депутатів Київради під ініціативою позачергового звіту Кличка на найближчій сесії Київради.

Усвідомлюючи, що більшість депутатів Київради являються однопартійцями Кличка з фракції УДАР-СОЛІДАРНІСТЬ можуть покривати міського голову, фракція Радикальної партії Олега Ляшка разом з киянами блокуватимуть роботу Київради, допоки звіт міського голови не відбудеться.

КИЯНИ РАДИКАЛЬНО ВИМАГАЮТЬ ВІД КЛИЧКА ВИКОНАННЯ СВОЇХ ОБОВ'ЯЗКІВ!

Ігор МОСІЙЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини