MENU

Гуманітарна колона з Києва, Дніпропетровська та Харкова відправилася до Луганська. ФОТОРЕПОРТАЖ

1601 7

800 тонн гуманітарного грузу, 75 вантажівок - така гуманітарна колона з Києва, Дніпропетровська та Харкова відправилася сьогодні для передачі грузу під егіду Червоного Хреста.

Уже увечері перші машини будуть на кордоні Луганськоі області, де груз передадуть міжнародній місії для доставки тим українцям, що опинилися заручниками бандитів у Луганську. Вчора додатково уряд виділив 10 млн. грн. для допомоги громадянам в зоні АТО. ЄС після переговорів з президентом Порошенком виділив на ці цілі 2,5 млн євро.

Головна проблема - безпечна доставка грузу в Луганськ, його нормальний прохід по територіі, контрольованій бойовиками. У Києві колону інспектували і проводжали ми з міністром інфраструктури Максимом Бурбаком. Він сам дуже хотів сісти за руль першоі вантажівки і проіхати ці 800 км): Колись був дальнобійником і добре знає цю важку роботу. Але цю місію міністерство доручило голові трансінспекції Валерію Черненку. А наша дорога колега журналіст Оля Мусафірова теж вирушила в путь в колоні. Хорошоі дороги, хлопці і дівчата. Я увечері приєднаюся вже до вас.

Iryna Gerashchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини