MENU

УПЦ МП готувала цю війну ще з 1992 року

2453 9

Контрнаступ УПЦ МП.

Подібно до своїх духовних чад, - тих що вбивають наших громадян на Сході: Гіркіних-Болотових... Бісів і тисяч кадирівців, що розгулюють по нашій землі зі зброєю, УПЦ МП теж ходить у контрнаступ.

Ось відбулися неканонічні вибори предстоятеля, вибрали предстоятеля. Неканонічного, або неканонічно. Ну, посудіть самі: якщо УПЦ МП вважає себе церквою, то вибори предстоятеля, згідно Канонів, відбуваються не кількома десятками єпископів, а Помісним Собором. Інакше це танцюльки. Тепер в РПЦ є два предстоятеля: один Кирило Гундяєв которий, і Онуфрій (той, що на Бен Ладена схожий) . Взагалі-то ми дорослі люди і розуміємо, що ні Гундяєв, ні Онуфрій нічого там не вирішують, це обер-ієромонахи. Там вирішує все Пуйло. Так, і дана контратака Гіркіна і УПЦ МП скеровується саме ним. З кабінетами, мапами і червоними олівцями.

Які меседжі ми почули від танцювальних зборів в Києво-Печерській лаврі.

Найголовніший елемент контратаки - залякування. Журналісти - вєшайтесь, ібо волхви зав'язали і не хотять розв'язувать.

Тупоголові волхви. Скільки можна лякати! Ви ким себе вважаєте, справді наслідниками Христа і Апостолів? Ви справді невиліковні....

Один придворний глашатай, котрий професор, котрий між наукою і глашатайством обрав останнє, дуже ревно зараз тримає рубежі контрнаступу: нема-нема і вистрелить шрапнеллю правди. Мол, все йде - супер: журналісти вже в пеклі - класнєнько, тепер би всіх решта цих істот, що нагадують людей, десь подіти, щоб не прозивалися - і життя піде зовсім по-другому. Не піде, Палич, по-другому. Не піде.

Вам не відмитися. На жаль. Скільки б ви не постили позитивних речей у ФБ, люди вже прийшли до висновку і розуміють ситуацію краще ніж будь-хто з тих волхвів.

УПЦ МП готувала цю війну ще з 1992 року. Це не секрет. Антиукраїнізм цієї структури міг би позмагатися тільки з рясністю чеснот благочестивого фарисея на базарі. Сотні тон брошурок, мільйони антидержавних проповідей. Це все спрацювало у час "Ч". Зараз. Сотні священиків окормляють терористів. Декорі, навіть, воюють проти України.

УПЦ МП всю свою історію підтримувала покидьків при владі, і один з них - Янукович, який розікрав всю Україну і фінансує зараз убивства громадян України.

Янукович - це дємбельський аккорд УПЦ МП.

Щоб ви не робили, над вам тяжітиме ваша історія. Історія зрад, пристосуванства, служіння ворогу.

Покаяння перед українським народом за свої злочини - ось ваш єдиний контрнаступ. Інакше нічого не буде... Волхви...

Kostyantyn Holodov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини