MENU

«Конвой Путіна» - це троянський кінь», - Сергій Соболєв

1498 12

"Конвой Путіна" - це троянський кінь, за допомогою якого на територію України намагаються завезти регулярні війська Росії під виглядом гуманітарної допомоги.
Про це заявив голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв сьогодні на брифінгу.
Він підкреслив, що події навколо "каравану Путіна", який під виглядом нібито гуманітарної допомоги вже знаходиться біля українського кордону, набувають "найвищої межі цинізму".
"Караван Путіна" - це один із варіантів плану Путіна, щоб узаконити тезу про громадянську війну, яка нібито йде в Україні, хоча всі розуміють, що є країна-агресор Росія, і керівництво цієї країни на чолі з Путіним, які вже окупували частину нашої території - АР Крим - зараз реально ведуть агресивну війну на Сході", - сказав Сергій Соболєв.
"Саме з цією метою Путін і пробує, як країна-агресор, як країна, яка прямо постачала і постачає зброю масового знищення на територію суверенної держави України, віддаючи цю зброю своїм наймитам, фінансуючи терористів, фактично пробує зняти із себе відповідальність за злочини проти людства", - підкреслив голова фракції "Батьківщина".
Друга мета Росії, за його словами, - заявити про нібито гуманну місію цієї країни.
"Я не уявляю собі, якби в роки Другої світової війни на територію оточеного фашистами Ленінграда завозили колони з гуманітарним вантажем від Гітлера, і при цьому пробували б робити ще якусь політику!", - сказав Сергій Соболєв.
"Коли на совісті Путіна і його режиму сотні вбитих військових, цивільних громадян, майже 300 вбитих іноземців, які були у збитому Путіним літаку, в цих умовах прийняття такого конвою - це фактично знущання над пам'яттю загиблих, тисяч поранених, мільйонів людей, які сьогодні потерпають від російської агресії на території України", - наголосив він.
Крім того, Соболєв додав, що ще один момент, який підтверджує цинізм Путіна і його режиму - той факт, що вночі, згідно з інформацією однієї з країн НАТО, на територію України через ті самі пропускні пункти, які контролюються терористами і російськими наймитами, пройшла велика колона російської бронетехніки, повністю укомплектована російськими спецпризначенцями.
"Так званий конвой Путіна - це троянський кінь, за допомогою якого на територію України пробують завезти регулярні війська Росії під виглядом гуманітарного конвою", - заявив Соболєв.
Голова фракції "Батьківщина" не виключає, що в машинах конвою можуть перевозити військові підрозділи, військове обладнання і зброю для терористів.
"Для нашої країни наступив момент істини: якщо цей вантаж ще й з дозволу української держави зайде на територію країни - це фактично буде узаконена окупація режимом Путіна частини нашої території", - підкреслив він.
"Зараз і Президент, і уряд, і все вище керівництво держави переживає ключовий момент і має дати відсіч цій прямій агресії під виглядом путінських конвоїв, щоб унеможливити подібні випадки у майбутньому. Якщо цей конвой не зупиняється, то це буде другим пунктом плану Путіна, який буде реалізовуватись на території України", - сказав Сергій Соболєв.
"Партія і фракція "Батьківщина" відреагувала негайно як тільки ми отримали інформацію про "конвой Путіна". Ми заявили ще тоді, що вважаємо неприпустимим сам факт перетину кордону так званим конвоєм та не маємо права допустити прямого вторгнення в Україну. Українські родини вже достатньо отримали від Путіна "грузу 200", і отримувати ще путінський так званий конвой - цього вже досить!", - наголосив він.
Соболєв також заявив, що наразі є всі підстави для того, щоб звертатися до світової спільноти і міжнародних організацій, які опікуються реальною гуманітарною допомогою, "щоб зупинити нашестя путінських провокаторів на територію України".

Сергій СОБОЛЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини