MENU

НБУ витрачає 8 млн. грн на дорогі меблі для бази відпочинку, яку «по повній» укомплектували при Арбузові

1056 2

Статус не про війну, а про НБУ. Щойно прочитала новину, що НБУ замовив меблі і різне оснащення на 7,64 млн. грн. для бази відпочинку у Яремчі. "Замовлено меблі для спалень, тераси, більярдної, зимового саду, рецепції тощо, а також обладнання (протипожежне, замки тощо). У переліку меблів є комплекти індивідуального виготовлення з натуральної деревини ясеня та дуба", - пише видання Наші гроші. 

Якщо чесно, це якась жесть! Я вже писала, але ще раз нагадаю. Я провідувала цю базу у кінці 2012-го (вона на фото). Що собою уявляє ця база? Невеличкий будинок у Яремчі на 5 двоповерхових номерів і один апартамент-президент. Тобто усього 6 номерів. Коли НБУ очолював Арбузов її укомплектували "по повній". 

Уривок з моєї старої статті. "Для базы местное управление банка заказало мебели и спальных принадлежностей на 1,3 млн грн. Заказ включает в себя комплекты белья по 52,8 тыс. грн. каждый и предметы обстановки итальянского происхождения. Например, раскладной стол фирмы Cavio за 43,5 тыс. грн. или двуспальные кровати той же фирмы по 36 тыс. грн. за штуку. Цены соответствуют содержанию: на сайте Сavio указано, что мебель компании великолепно подходит для оформления дорогих и престижных отелей. Сделаны в Италии и заказанный для базы письменный стол фирмы Malerba (54 тыс. грн.) и тумбакомод (48 тыс. грн.)".

А тепер скажіть мені будь-ласка, навіщо базі відпочинку, де вже усе супер люксове ще якісь меблі з ясеня і дуба???

Щодня я читаю у фейсбуці десятки постів від волонтерів із закликом перерахувати гроші для поранених, на закупівлю ліків, тепловізорів, одягу і т.д. А тут 8 млн. на 6 номерів!!!! І банком керує вже не Арбузов.

Kristina Berdinskikh


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини