MENU

Ситуація в зоні АТО станом на ранок 22 серпня. ВІДЕО

5328 9

За інформацією штабу АТО, зачистки тривають в шести містах на Донбасі.

Станом на п'ятницю, 22 серпня, зачистки тривають в населених пунктах: Іллірія, Маломиколаївка, Іловайськ, Станично-Луганське, Успенка, Лисиче. Крім того, збройні сили України, знищили в районі Сніжного одинадцять установок БМ 21 Град, три танки і п'ять бойових машин піхоти, повідомляє прес-центр АТО.

"За попередніми підрахунками втрати російських найманців складають більше ста осіб. За даними радіоперехоплення, маргінали, зазнавши втрат, перебувають в паніці. Зачистки тривають в населених пунктах: Іллірія, Маломиколаївка, Іловайськ, Станично-Луганське, Успенка, Лисиче", - йдеться в повідомленні.



Крім цього, ведуться бої з утримання міст Новосвітлівка, Хрящувате і кургану Саур-Могила.

Також силовики повідомляють про обстріли позицій блокпостів сил АТО поблизу населених пунктів Станично-Луганське, Земляне, Іллінка, Макарове, Красний Яр, Мар'їнка, Красногорівка, Ясинівка, Березове.

У свою чергу терористи повідомляють, що вибили українські війська зі Степанівки і Дмитрівки, і таким чином забезпечили відносно безпечний коридор з Донецька до Росії.

Напередодні повідомлялося, що в бою під Луганськом українські військові захопили дві бойові машини десанту Псковської дивізії ПДВ Росії. В одній з машин виявлено повний пакет документів - від водійських прав до військової документації.

В окремих районах Іловайська Донецької області тривають бойові дії. Зараз до військовослужбовців сил АТО прибуває підкріплення.
 
У Луганській області біля селища Новосвітлівка терористи збили літак ВПС України Су-24М, який повертався після виконання завдання. Обидва пілоти катапультувалися.
 
Протягом доби сили АТО вступали у вогневий контакт з терористами 30 разів, а саме в районах н.п. Георгіївка, Лужки, Амвросіївка, Шевченко, Солнцево, Стукалова Балка, Авдіївка, Макарове, Комишуваха, Іловайськ, Дзеркальне, Станиця Луганська.

Карта АТО станом на 21 серпня


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини