MENU

Депутати "Батьківщини" передали бійцям АТО спорядження на 5,5 мільйонів гривень. ВІДЕО

117 4

Сьогодні народні депутати від "Батьківщини" Андрій Кожем’якін і Олександр Дубовой та керівники штабу "Руху опору" передали бійцям 34-го батальйону територіальної оборони "Батьківщина", котрі нині перебувають на передовій військових дій на сході України, військове спорядження на суму близько п’яти з половиною мільйонів гривень.


 
Зокрема, були передані дві бойові машини БРДМ та БЛТМ, джип Grand-Cherokee, мікроавтобус Mercedes -Sprinter, два тепловізори, тридцять радіостанцій, десять аптечок НАТОвського зразка, 300 палаток, 12 дизельних генераторів, 11 прицілів нічного бачення, ретранслятор для рацій, засоби особистої гігієни, одяг, воду, продукти харчування.

Депутати привітали бійців з Днем незалежності України, подякували їм за мужність та патріотизм, а також за те, що не шкодують свого життя заради перемоги.

"Україна пишається вашими мужністю та патріотизмом. Нехай Господь береже Вас у боротьбі з окупантами. Ворог вже знає, що українці – це непереможна нація. Перемога за нами, бо з нами правда", – наголосив  Андрій Кожем’якін, спілкуючись з військовими.

Депутати та військові вшанували хвилиною мовчання пам’ять Володимира Рибака, керівника горлівської міської організації ВО "Батьківщина", закатованого російськими найманцями. 17 квітня він хотів повернути державний прапор України, який окупанти зняли з адмінбудівлі. Через любов до Вітчизни та українського прапора вороги викрали патріота і закатували до смерті.

"Ми зараз знаходимося неподалік від місцевості, де жив та захищав Україну наш товариш і однопартієць Володимир Рибак. Він був справжнім патріотом і став однією з перших жертв війни на сході України. Його та багато інших найкращих синів та доньок України за любов до свободи та країни закатували наші вороги. І ми маємо зробити все, щоб ці втрати не були марними", – зазначив Андрій Кожем’якін.

Куратор батальйонів територіальної оборони "Батьківщина" та "Рух опору" Павло Патарецький наголосив, що це не перша допомога бійцям, які боронять Україну на Сході.

Він повідомив, що незабаром батальйону будуть доставлені ще одна бронемашина, тисяча аптечок, сто шоломів високого ступеню захисту та інші речі, необхідні бійцям батальйону.

Патарецький нагадав, що в зоні АТО боронять незалежність нашої країни два батальйони територіальної оборони, створені "Рухом опору", який організувала лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

За час проведення АТО народні депутати від фракції "Батьківщина" та обласні партійні організації "Батьківщини" вже відвезли бійцям найсучасніше військове спорядження, засоби індивідуального захисту, автомобілі, одяг, воду, продукти харчування на суму близько двадцяти п’яти мільйонів гривень.

Гроші були зібрані представниками партійних осередків ВО "Батьківщина" в усіх регіонах України.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини