MENU

Жителі міста Слов’янська виказали недовіру Слов’янській міській раді

1366 0

Відповідне рішення було підтримане більшістю голосів людей (104 голоси), які взяли участь у зборах громадян м. Слов’янська, що проходили у Слов’янській міській раді у День незалежності України – 24 серпня 2014 року. Проти зазначеного рішення голосувало 16 людей, утрималися – 20.

 

Про це мені повідомили активісти «Української справи» зі Слов’янська.

 

У той же час, вчора, 26 серпня 2014 року, депутати Слов'янської міської ради на засіданні обрали новим секретарем міськради члена Партії регіонів Павла Придворова, який пройшов до міськради за списком Партії регіонів під 4 номером. До теперішнього часу він обіймав посаду замдиректора з комерційних питань ПАТ «Слов'янський механічний завод» , яке активно допомагало сепаратистам будівельними матеріалами і технікою. Його брат Вадим є головою правління цього підприємства і депутатом облради від ПР.

 

Проте громада виступає проти зазначеного призначення і ще в п'ятницю, 22 серпня, громадські діячі Слов'янська заблокували трибуну міськради з метою не допустити обрання П. Придворова.

Крім того, у рамках Громадських зборів, які відбулися 24 серпня, П. Придворова було заслухано громадою як кандидата на посаду секретаря міськради. На зборах він відмовився виходити зі складу Партії Регіонів, як того вимагала громада. Як результат, рішенням зборів кандидатуру П.Придворова було підтримано лише 3 голосами, проти проголосувало 134 людини, таких що утрималися не було.

 

Як казав класик: «як не сідайте, а толку не буде». На жаль, у Слов’янській міській раді, немає людини, яка б не була заплямована співпрацею із попереднім Президентом і сепаратистами, не була би членом ПР, і щоб при цьому вона отримала необхідну кількість голосів для обрання секретарем. Тож обурення громади справедливі. Єдиними виходом у даній ситуаціє є переобрання цієї ради цілком.

Нагадаю, на Віче Слов’янська, яке відбулося 17 серпня 2014 року, громада підтримала ініційований мною проект Постанови №4167а про призначення позачергових виборів депутатів Слов′янської міської ради та Слов′янського міського голови, який був зареєстрований у Парламенті 25.06.2014 року.

 

Зараз жителі Слов’янська потрапили приблизно в таку ж колізію, як свого часу кияни при Черновецькому-Попові. Єдине, що можна порадити – це тотальний контроль за кожними рішенням місцевої влади, звертатися до прокуратури, до депутатів, в тому числі і до мене, за першої ж спроби прийняти рішення проти інтересів міста і країни. В таких умовах навіть регіонали змушені будуть працювати і приносити користь, бо іншого виходу в них не буде.

 

Аналогічна ситуація склалася у багатьох містах Донбасу і, на його переконання, ВР нового скликання повинна буде втрутитися у ситуацію і або скасувати місцеве самоврядування на цій території на певний період, або призначити нові вибори, або допомогти місцевим громадам тримати своїх депутатів-зрадників під тотальним контролем.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини