MENU

Війна, яку ми маємо на Сході, є війною артилерій

2155 0

Дорогі друзі, так сталося, що війна, яку ми маємо на Сході, є війною артилерій. В чому, власне, немає нічого дивного, бо саме такий характер війни набули впродовж останніх ста років.

 

Вже в Першу Світову кількість загиблих від артобстрілів зросла з 14 до 75 відсотків, в подальшому тенденція до зростання зберігалась. Тут ми не беремо до уваги авіацію, оскільки, на щастя, РФ її поки майже не застосовує, ми, на жаль, також повноцінно застосовувати не можемо.

 

Артилеристи - це професійні військові від точності роботи, яких залежить не лише виконання бойового завдання, але й безпека як наших військ, так і цивільного населення. Відстані, на які працює сучасна артилерія, складають десятки кілометрів і можливості наводити "на око" немає. Потрібні високотехнологічні прилади та пристрої, які дозволяють в сотні разів підвищити ефективність нашої артилерії. Потрібна якісна розвідка.

 

На жаль, читаючи деяких експертів, складається враження, що війну на Сході вони уявляють собі як постійний вогневий контакт піхоти, в тому числі з бронетехнікою противника. Тобто по полю їдуть ворожі танки, а наші сидять в окопі з вязанкою протитанкових гранат. Як у радянських фільмах про війну.

 

Мене особисто дратує не критика нашої армії в непрофесіоналізмі, а непрофесіоналізм критиканів. Я розумію, що всі експерти тепер беруть активну участь в виборах і треба не війську допомагати, а продавати себе некомпетентній аудиторії, але ж треба й совість мати.

Олександр ДАНИЛЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини