MENU

Ви дійсно вважаєте, що бути бригадиром у паскудному колгоспі краще ніж бути робочим у передовому?

1248 0

Росія проводить відволікаючий маневр у її Схїдному воєнному окрузі. Путін надав доручення — провести незаплановану перевірку військ. Сухопутні війська, авіація та флот за Уралом знаходяться у повній бойовій готівності. Чому це? Здається, щось серйозне затівається на західному кордоні. Конвой вже стоїть «під парами». Показують його у російських новинах дуже дивно: консерви крупним планом та кабіни КАМАЗів.

Бідна Росія! Нахапали землі і метаються «від тайги до британських морей». Одна турбота — як це все не втратити. Не розуміють, що така територія, як і по розміру, так і по рівню занедбаності даром нікому не потрібна. Мало бажаючих пахати цілину. Це вам не Крим вкрасти, а потім починати думати, що ж з ним робити! Серйозні люди так не поводяться. Тому й Совок, а тепер Рашка, відносилася та відноситься до економічно відсталих країн. Усі сили кинуті не на допомогу, а на охорону. Мати майже все та ходити сторіччями з голою ж...— це ж треба вміти!  Тільки не треба розповідати  про космос та балет.  У космос Совок потрапив через воєнну справу.

Коли ви вже вгамуєтеся? Не вмієте жити, не заважайте іншим. Усі ваші аргументи про митний союз — курям на сміх! Ви хоч подумайте, яку альтернативу ви пропонуєте. Ви вважаєте, що у Європі ніхто не чекає на Україну та українці будуть батраками у європейців. Ви дійсно вважаєте, що бути бригадиром у паскудному колгоспі краще ніж бути робочим у передовому? Тоді флаг вам у руки! Ви ніколи не замислювалися над тим, чому усе ваше існування вашими друзями були недорозвинені країни? Будьте цивілізованими людьми. Займатеся своїми проблемами. Подивиться на Великобританію. Навчиться цивілізовано розлучатися...Без мордобою та сварок...Хоча нічого іншого ви не вмієте. Дуже прикро. За вас...

pavloshumeyko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини