MENU

Народ злий і все більше хоче фізично взяти депутата за горло

2510 2

Кандидати в депутати знову витрачають мільйони на агітацію аби потрапити до ВР і не розуміють очевидної речі: в країні з великим прискоренням відбувається десакралізація влади. І це набагато більш небезпечний процес для них, ніж люстрація. Майдан знищив стереотип: нардеп- це недоторкана свещенна корова. 

Народ злий і все більше хоче фізично взяти депутата за горло: спочатку були сніжки по провладному жіночому крилу: Левочкіній, Гориній, Бережній...потім, підсрачники Пашинському, тепер Журавського запихнули в сміттєвий бак і слідом за ним мало не пішла жінка Луценка. Пристрасті загостюються. 

Нарешті народ почав усвідомлювати, що депутати - це всього- навсього люди, яким вони ТИМЧАСОВО передають СВОЇ повноваження керувати країною, поки люди наповнюють бюджет цієї країни. І більшість цих посередників є звичайними злодіями, які йдуть до ВР аби лобіювати свої інтереси. 

І це починає злити. "Я тяжко працюю, плачу податки, а ці ....(кожен добирає своє слово) нахабно крадуть гроші, замилюють мені очі через продажні ЗМІ і знову пхаються до парламенту. Зовсім страх втратили. І чого я маю це терпіти", - думать громадяни. 

Якщо раніше влада і народ зустрічались лише на виборах, а потім існували в паралельній реальності, то тепер все інакше. Людям набридло віддавати свої гроші в бюджет і не відчувати змін на краще. Якщо раніше їм було лінь займатись, не вірили, що це можна змінити, боялися можновладців...то останні події все переінакшили.

Все більше людей готові витрачити свій час, вони знають, що можна багато чого змінити, якщо самоорганізуватись і діяти, і вони вже нічого не бояться. 

Що буде далі? Гадаю, народ вийде на вищий рівень розуміння. Усвідомить, що питання не в політиках, вони є лише бойовими півнями олігархів. І насправді, демократії в нас ніякої немає. 

А виборчі кампанії - це цирк, який потрібно час від час запускати аби в людей була ілюзія вибору і вони не думали, як можна інакше організовувати взаємостосунки в країні. І Конституція - це фількіна грамота, яка давно вже не діє і потрібно новий суспільний договір. 

І тут починається найцікавіше. Коли верхи не можуть, а низи не хочуть. 

В країні зараз унікальна ситуація, яка призведе до повної зміни системи управління і можливо, до зміни суспільного ладу.

Цього дуже бояться наші олігархи (тому створюють і фінансують батальйони), наші політики (тому беруть громадських активістів в списки) і світові лідери (це підриває усталений порядок).

Чому нас чекають глобальні зміни? Бо через Україну в світі порушений баланс сил і ситуація виглядає патовою без переходу на інший рівень вирішення конфліктів. 

Крім того, розвиток земної цивілізації вимагає нової енергетичної стратегії. А це призведе до нового світоподілу.

Зрештою, в світі змінюються ціннісні орієнтації. І Україна є каталізатором цього процесу. Коли ми загартуємось у випробуваннях - то станемо найбільш сильним народом світу. Так буде! А поки як на цій картинці

Bogdana Babych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини