MENU

Фанати «Роми» та «ЦСКА» побились через Україну

6410 1

Матч 1-го туру, групового раунду Ліги чемпіонів між «Ромою» і московським ЦСКА ознаменувався грандіозним скандалом через зіткнення уболівальників. Перші інциденти сталися, ще до стартового свистка про початок гри.

За інформацією італійського інформаційного агентства ANSA, три фаната, один з яких представляв «джаллороссі», були арештовані перед матчем - італієць потрапив у поліцейську дільницю за бійку, а гості з Росії попалися вже на вході на стадіон, коли проходили ретельну перевірку - у них були виявлені ножі, капи та піротехніка. В результаті зіткнень ножове поранення отримав один з фанатів армійців. Інший фанат ЦСКА постраждав від удару пляшкою по голові.

Уже по завершенні зустрічі правоохоронці затримали 15 вболівальників ЦСКА за хуліганство і організацію бійки на стадіоні під час другого тайму - крім піротехнічних засобів, кинутих гостями на полі «Стадіо Олімпіко» і в сектор тіфозі римлян, один із порушників накинувся на стюарда з кулаками. Повідомляється, що фанати ЦСКА бурхливо відреагували на скандування місцевих уболівальників, із сусіднього сектора (Курва Норд), зарядів на підтримку України, на території якої тривають бойові дії з військами регулярної російської армії. За повідомленнями журналістів, присутніх на стадіоні, тіфозі «Роми» скандували: «Україна, Україна!».

Тепер затримані порушники закону постануть перед італійським судом. Їм загрожує депортація з країни, заборона на відвідування всіх футбольних матчів не тільки в Італії, але і країнах Євросоюзу, а також грошовий штраф. Додатково, вони можуть бути засуджені до тюремного ув'язнення або отримати умовні строки.

Також не виключено, що наступну домашню гру армійці проведуть при порожніх трибунах.

Брутальний футбол


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини